Guia de Viatge a Viena: Diari de Viatge (Catalan Edition) por Jorge Mir

Guia de Viatge a Viena: Diari de Viatge (Catalan Edition) por Jorge Mir

Titulo del libro: Guia de Viatge a Viena: Diari de Viatge (Catalan Edition)

Autor: Jorge Mir

Número de páginas: 100 páginas

Fecha de lanzamiento: April 1, 2015

Editor: Phylosoft

Guia de Viatge a Viena: Diari de Viatge (Catalan Edition) de Jorge Mir está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Jorge Mir con Guia de Viatge a Viena: Diari de Viatge (Catalan Edition)

Revisat i editat al març de 2015.

Aquest llibre és el relat de l'experiència viscuda durant un viatge de 6 dies a Viena durant Nadal en un format més còmode per llegir a Kindle i Smartphones.

Hi trobaràs uns quants consells útils si prepares o estàs a punt d'anar-te'n a Viena, els punts d'interès que vam veure o visitar, alguns llocs on menjar, informació sobre el transport públic...
Vam visitar llocs com el Palau de Schönbrunn, la Stephansdom, el Parlament d'Àustria, Rathaus, el Palau d'Hofburg i llocs emblemàtics com l'Hotel Sacher o el parc d'atraccions del Prater, també vam assistir al Concert d'Any Nou a la plaça de l'Ajuntament.

Viena és una ciutat imperial, en tots els seus racons es respira cultura i música clàssica i els seus cafès són lloc habitual de trobada, lectura i bon menjar.

Desitgem que aquesta guia t'agradi i et serveixi d'ajuda.